karmanin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. karmanin gocmesi
  2. karmanin 31 olmasi
  3. karmanin 150 de sabitlenmesi
  4. karmanin sacmaliklari
  5. karmanin kaldirilmasi
  6. karmanin 666 olmasi
  7. karmanin lideri
  8. karmanin 69 olmasi
  9. karmanin bozulmasi
  10. karmanin sifir olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

karmanin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karmanin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karmanin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» biricik suden » aksam oldu huzunlendim ben yine » kanye west » pilavi elle yemek » lumpen » bir erkegin ilk sevistigi erkek olmak » turkut » yagmur kasifoglu » iserken bir eli duvara dayama » sperm deyince gulen universite ogrencisi » organik ask » cemo » hamso » osurunca guller acardi yuzunde » tutmus iddaa kuponu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » osman pamukoglu » sozlukteki hristiyanlar » cnn » adana da starbucks olmamasi » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » roope latvala » abdullah gul » taciz atesi » 31 sayisi soylendiginde gulen insanlar » ankaragucluler saraba dustuler » magnifique » aglarken konusamamak » cemolarin ozellikleri » concon sevgiliye muslum gurses kaseti hediye etmek » basliklari alt alta okumak