karmamin eksilerde olmasi onemli degil diyen yazar 

kapat
  1. alenen ve külliyen yalan söyleyen yazardır. karmasına baktığı ve takip ettiği izlenimi verir. hadi ''bakabilir, takip edebilir ne var bunda?'' diyelim. e o zaman niye ''karmam eksilerde ama önemli değil.'' diye nutuk atar sözlükte anlaşılabilmiş değildir.
    #3713448 (neokurumneyazarim, 24.07.2008 15:34)
  2. (bkz: grand ekinoks)
    #3713450 (shaqmarion, 24.07.2008 15:35)
  3. bekaret onemsizdir diyen kiza benzer.
    #3713455 (karin, 24.07.2008 15:36)
  4. karmanın tamamen gereksiz bir atraksiyon olduğunun, "ekşi sözlük gibi olmalıyız" şeklinde aynen kopyalanan bir fasilite niteliği taşıdığının, bütün bunların yanında sözlüğün yonja olmadığının farkında olan yazardır.
    #3713461 (double cross, 24.07.2008 15:37)
  5. karmanın karın doyurmadığını,vücudu fit tutmadığını,yol-su-elektrik olarak insana dönmediğini,hele ki insana karmasına göre kız verilmediğini bilen yazardır. eğleniyordur.
    ayrıca küçük bir not eğlenmek sözlüğü çöplüğe veya foruma çevirmek değildir.

(bkz: www wwwwwwwwww www)
    (bkz: arkandanım arkadaşım)

çok çağrıştım
    (bkz: her şey mi canım seks)
    #3713522 (glinwelin, 24.07.2008 15:47 ~ 27.08.2008 03:22)

© 2008 - uludağ sözlük

karmamin eksilerde olmasi onemli degil diyen yazar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. karmamin eksilerde olmasi onemli degil diyen yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karmamin eksilerde olmasi onemli degil diyen yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bloodbath » akp ye oy verdim huzurluyum mutluyum » turkcell in yolladigi mesajlar » el espinazo del diablo » genc siviller rahatsiz » sweet child o mine » ehl i beyt » smirnoff » 12 kasim 1999 duzce depremi » bekar birakan 5 ask hatasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games