karma sevdasi 

1. * karma tutkusudur. ben butonunu dakka başı tıklayıp yalama olmasını göze almaktır. yükseldiğini görüp arkadaşlarla karma ıslatmaktır, düştüğünü görüp başka kollarda teselli bulmaktır.
    #3208982 (Schizofrenne, 30.03.2008 09:22)
  2. karmama konusunda inat edip karmam da karmam demektir. karmadır kişinin çakraları açan, mojosunu yükselten, libidosunu coşturan. o zaman bir tutkudur, sevdadır karma.
    #3252926 (damat hobbit pasa, 10.04.2008 11:32)
  3. rutbe sevdası gibidir, yüksek karmalı olunca düşük karmalı olanlara;
    - sen benim karma seviyemde değilsin senin karma seviyesizliğine düşemem ...
    diyerek cevap vermek için uğraşmak, bir de egolarını tatmin için uğraşanlar vardır.
    #3252969 (efe misin, 10.04.2008 11:46 ~ 11:47)
  4. (bkz: karmasını düşünen kahraman olamaz)
    #3252973 (citir gorunumlu bayat biskuvi, 10.04.2008 11:47)
  5. sozlukte hayatlarını seri eksi oy veren ibneyi bulmaya adamıs begenilmeyle ilgili bir sıkıntılarının oldugunu dusunulen yazarların sevdası. (bkz: tribunlere oynamak)
    #3391614 (baLim, 13.05.2008 13:37)

© 2008 - uludağ sözlük

karma sevdasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. karma sevdasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karma sevdasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » aptal » camaro ss » adli tatil » keske bir arabam olsaydi denilen anlar » muhendis » kamyoncu yeri » tansel » esneklik » when i grow up a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci