karma isimleri demokratik yollarla belirlensin 

kapat
  1. tek elden verilen karma isimlerini yazarların büyük çoğunluğunun beğenmemesinin serzenişidir.
    (bkz: çikita muz)
    (bkz: şirin baba)
    (bkz: mavi jojoba tanesi)
    (bkz: uyuyan dev)
    #2812177 (sonsuzeksibir, 09.01.2008 13:36)
  2. misyonunun farkinda olan biri olarak açık destek verdiğim ve 1milyon dalırlık bağışta bulunduğum kampanya. bu isimler kötü hakikaten.
    #2812216 (derindusunur, 09.01.2008 13:43)
  3. çikita muz un kontenjandan girmesi şartıyla gayet mantıklı olan önermedir. çikita muz seçime girmeden aynen kalmalıdır.*
    #2812287 (pilotmont, 09.01.2008 13:58)
  4. - eveeet, karma isimlerinin demokratik yollarla belirlenmesi toplantısına hoş geldiniz. başlıyoruz. 1-50 arası ne olsun?
    + bi sorum var abi. benim oyumla çikita muzların oyu eşit mi sayılacak?
    - tabii ki. neden?
    + hani profesörle çobanın oyu eşit olamaz meselesi var ya, o hesap şey edeyim dedim.
    - nick ne senin birader?
    + pulp fiction. ehe ehe, birinci nesil.
    - birinci nesil silik! devam edelim...
    + nasıl yaa? efendi efendii, bir pulp fiction kolay yetişmiyor!
    #2812306 (nikim yok benim, 09.01.2008 14:03)
  5. şahane bir istek ve taleptir. farzı mesela eyvallah, maşallah, inşallah, fesüphanallah gibi versiyonları içinde barındırırken, karşıt görüşler için ate, zate, ve private önerilebilir.*
    ayrıca şu var: (bkz: karma isimleri demokratik kongo da belirlensin)
    dipteki not: lan bu "$irin baba" beni bitiriyor zall, şunu bari "babafingo" yapaydınız.
    #2812308 (galapagoslu iguana, 09.01.2008 14:03)
  6. (bkz: kendi karmani kendin belirle kampanyasi) **
    #2812393 (revolter00, 09.01.2008 14:22)
  7. ya mesala en güzel olanı misyonunun farkinda olandır. ama bu seksenlerde böyle 140lara gelince şirin baba oluyosun hadi beyler için tamam, evlenmeden baba oldum geyikleri için zemin ama kızlar için?..
    #2813060 (nihan, 09.01.2008 17:01)
  8. hiç kimseye yaranılamayacağının en güzel örneğidir.

lan arkadaş aylarca ağlamadınız mı karma karma diye. adam yapmış karmayı, kendince isimler de belirlemiş işte. her istediğiniz oluyor sözlükte, daha dayak mı istiyorsunuz anlamadım ki.
    #2813075 (uzun nick secmek cok sacma lan, 09.01.2008 17:04)
  9. örneğin; "minibüs şöförü ve sokaktaki adam gibi hakaretimsi karmalar kalksın." gibi isteklere vesile olan önerme.
    #2813099 (karin, 09.01.2008 17:09 ~ 17:13)
  10. - demokrasi ne canim? hepimiz ataturk meydanina toplanip, parmak mi kaldircaz?
    + yok be nine. sana secmen karti gelmedi zaten bu secimde, vesayetin babamdaymis diye.
    #2813115 (narpiz cigneyen yilki ati, 09.01.2008 17:13 ~ 17:19)

© 2008 - uludağ sözlük

karma isimleri demokratik yollarla belirlensin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karma isimleri demokratik yollarla belirlensin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karma isimleri demokratik yollarla belirlensin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tarhana » taze ekmek kokusu » evli bir kadinla yatmak » harry kewell » genelkurmay baskanligi » ecce homo » prenses perfinya da yakalanan star wars tadi » simdi onlar dusunsun » ibn i arabi » cok eski sevgilinin aramasi » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » osman pamukoglu » kokusu tadindan guzel olan yiyecekler » trinidad tobago milliyetciligi » tikilerin pusi takmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kanye west gozlukleri » uludag sozluk yazarligi yemini » sabahleyin firinda sicak ekmek olmamasi » istersen hic baslamasin » prof dr recep yaman karadeniz » egyptian premier league » beklenti » ilk planor » senaryo kabizi senarist » genelkurmay i yipratmayan tek sey » ekim 2008 ankara ulasim zammi » serenitytheone » abisesque » cakma pilotmont » mulkiye