karl marx in boluculerin gotune kacmasi 

kapat
  1. karl marx'çıymış gibi izlenim yaratmaya çalışan bölücü teröristlerin gerçek fikirleri sindiremeyip göt deliklerini zorlattıkları durumun halk dilinde dillendirildiği söylem.

şöyle ki: bu tipler insanları kandırmak için muhakkak göze hoş gelen, yenilikçi, devrim yaratacak kahramanlar ve sebepler ararlar. öyle bir sebepleri olmadığından var olan bir şeyi kirletmeye kalkarlar.

nasıl olur bu? emek değer kuramını siklemezler, eroğin satarak silah alır o silahları da bebek öldürmek için kullanırlar. yuh amına koyayım denecek hadisedir harbiden de. noldu lan bölücü şerefsiz karl marx kıçına mı kaçtı diye tabi sorulur bu durumda. başka nasıl bir cani bir bebeği öldürmek için sözde sosyalist bir anlayışla hem de eroğin satarak, bir bebek öldürmek için bombaya ihtiyaç duyar ki...

şimdi ben siktir git desem bana insan hakkı diyenin amına korum kimse de kusura bakamaz diye birçok kişi iç geçirir.

lan bölücü terörist hani solcuydun lan sen? hani antiemperyalisttin lan sen? noldu marks götüne mi kaçtı?

kaynak: uğur yaman
    #4311350 (FiDeLCaSTRo, 03.12.2008 01:39 ~ 30.03.2009 21:30)
  2. devrimci oluşumların ardına gizlenerek ve genç beyinleri sömürerek pkk adlı terörist örgüte kendilerince meşruiyet zemini hazırlayan ve bunu çok ucuz taktiklerle yaparak (!)takdirimizi kazanan(!) örgütlenmlerin nasiplendiği göte kaçma olayıdır. olay basit. genç yaşta devrim sevdasına düşmüş çocukları gazla çalıştırmayı çok iyi bilen bu tür organizasyonlar;'' siz süpersiniz, sizin söylediklerinizi anlamayanlar cahil boşverin onları siz her şeyi bilen müthiş insanlarsınız, aydınlık yüzüsünüz türkiye'nin.'' vb. cümlelerle genç dimağ kandırma girişimlerini muvaffakiyetle nihayete erdirirler. öyle bir hal alır ki kendileri bile inanır bu söylenenlere. oysa ki sadece birer mendildir o zavallılar.

anlamadın mı? ben de şaşırmadım zaten.
    #4654172 (erestor, 06.02.2009 11:59)
  3. karl marx'ı savunmuş gibi görünüp aslında marksizmin özüne dinamit koyan söylemdir.

Egemenler yıllarca küçük burjuva ve emekçi halkı sömürmek için başvurduğu "bölücüler" demagojisinin nasılda marksist olduğunu söyleyen kimselerce etkilediğinin göstergesidir! Kimdir lan bölücü kim tarafından çıkarılmış bunca yıl paris komunünden bu yana komunistlere ve marksistlere vurulan damga değil midir ? bölücülük istisnaların kaidei bozmadığı halde istisnalar üzerinden yürüyüp neyin savunmasını yapıyorsun!

Marksizm en ala bölücüdür bütün sınırları bölmek parçalamak ister bu bölücülüklede marksistler gurur duyar ve egemenlerin demagojilerine karşıda savaşır savaşmak zorundadır!
    #4654205 (LocK, 06.02.2009 12:07 ~ 08.02.2009 20:09)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

karl marx in boluculerin gotune kacmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karl marx in boluculerin gotune kacmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karl marx in boluculerin gotune kacmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about karl marx in boluculerin gotune kacmasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.