karizmatiklider 

kapat
  1. çiçeği burnunda yazar. efenim onunda yeni sözlük yılının hayırlara vesile olmasını diliyoruz.
    (sehir zorbasi, 14.01.2007 04:18)
  2. nicki itibariyle kıl olduğum yazar. ben varım kardeşim bu sözlükte siyasi lider. sende nerden çıktın.
    (arude50, 15.01.2007 01:54)
  3. nickini gördüğüm zaman ilk aklıma gelen ataturk idi ki yanılmıyorsam bu sebeble bu nicki almış olduğunu düşündüğüm nesildaş yazar. *
    (lavinya_, 15.01.2007 12:04)
  4. liderlerin vizyonun öneminin astlarına inandırılmasıyla örgütsel performansın yükseleceğine inanan liderdir. "karizma" liderin bir özelliğidir. "karizma", kişilerarası çekicilik şeklinde kabul edilme ve desteklenmedir.
    karizmayı oluşturduğu öne sürülen özellikler şunlardır:
    a. izleyiciler liderin inançlarının doğruluğuna güvenirler.
    b. izleyiciler liderin inançlarının benzerliğine inanırlar.
    c. lideri koşulsuz kabul ederler.
    d. lideri etkileyici hissederler.
    e. lideri gönüllü olarak dinlerler.
    f. izleyiciler görevlerinde duygusallık içerirler.
    g. izleyiciler performans amaçlarını arttırırlar.
    h. izleyiciler grupların görevlerinin başarısına katkıda bulunduklarına inanırlar.
    (karizmatiklider, 24.01.2007 15:58)
  5. Aklıma mustafa kemal ataturk'ü getiren nick.
    (uns, 24.02.2007 23:53)
  6. (#2851516)
    (bkz: marjinal napolyon)
    (iktidarsiz jigolo, 17.01.2008 13:51)
  7. "dedirten" yazardır.
    (tuzluksuz hiyara kosan, 18.01.2008 14:42)
  8. gidişi gibi dönüşü de muhteşem olmuş yazardır. * *
    (evlerdenirak, 25.01.2008 12:55)
  9. 500. entrysini girerek sozluk camiasi icin kucuk ama kendisi icin buyuk bir adim atan yazardir.
    (karizmatiklider, 06.02.2008 23:17)
  10. the shield adlı polisiye dizideki vic mackey adlı karakter buna örnek gösterilebilir.
    (black cotton, 04.03.2008 19:18)
  11. (bkz: #3092097) ismimdeki ftw'nin türkçesini sabırsızlıkla icat etmesini beklediğim yazardır.
    (mezarkabul ftw, 04.03.2008 19:43)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» manyak misin polis misin » mushroomhead » mike mangini » muradiye nin tarihi eserleri » saw » kaka pato sabri uclusu » berivan tapan » eski sevgilinin eski sevgilisine asik olmak » aman heri » sabri sarioglu nun ac milan a transfer olmasi » tanrinin ulkesinde rabbinin korumasinda » tango » 6ame 0ver » euro 2008 turkiye aday kadrosu » uretim cini » en basarili gammazlar » national geographic tadinda entry girmek » empati » okey oynamayan dorduncu selim » caglayan » ben » 1 mayis » gurcan bilgic » burgu makarna » bizim sarkimiz » mehmet demirkol un uclu averajdan bihaber olmasi » baris akarsu » insanin icini burkan vecizeler » cihan kilic a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa