karizmatik nickler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anlasilmayan nickler
  2. girl lu boy lu nickler
  3. girl lu boy lu nickler
  4. ingilizce nickler
  5. en yaratici nickler
  6. ilginc nickler
  7. unisex nickler
  8. yarmayan nickler
  9. arabesk nickler
  10. yaran nickler

© 2008 - uludağ sözlük

karizmatik nickler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karizmatik nickler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karizmatik nickler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adana tatlisi » osurunca ileri giden iliski » starbucks a gidip turk kahvesi icmek » kriptonit » yildiz teknik universitesi » resmi nikah » yipyip » aksam oldu huzunlendim ben yine » concon sevgiliye muslum gurses kaseti hediye etmek » terbiyesiz yazar » 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci » yerli erotik dizi ismi onerileri » early bird » 2008 2009 uefa kupasi b grubu » brick top » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 7 ekim 2008 gaziosmanpasa da patlama » ballboy » while my guitar gently weeps » turk irki » orcun kunek » pgsg » blogger » bnp paribas » esmer bilgi » esens » hala yarmaya devam eden forward mailler » gossip girl » kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlar » joker da » yildirim demiroren