karizmatik msn nickleri 

kapat
  1. msn e yazılıp ilk okunulduğunda insanı etkileyen nicklerdir.

HeRkesiN HaVa ATTıĞı YeRDe BeNiM RüZGaRıM ESeR.
    #3541565 (efesim, 15.06.2008 18:29)
  2. 'benim için internet açık olduğunda varsınız kapalı olduğunda yoksunuz. bu kadar.'
    *
    #3541570 (dunyanin en mutevazi adami, 15.06.2008 18:31)
  3. henüz görülmemiş nicklerdir. msn nickinin karizma olması ne demektir yahu, eğer kıroluk derecesinden bahsediyorsan o başka tabi, fakir edebiyatı filan...
    #3541576 (ogzi, 15.06.2008 18:32)
  4. * msn iletilerinden bir farkı olmayandır. nick dediğin sabittir, değişmeyendir.
    "karizma gsli67" "burcu istanbul 23" karizma dedin mi ilk akla gelen kalıplardır.
    #3541581 (bizkitch, 15.06.2008 18:33)
  5. bu cocuk okumaz çok karizma geliyordur kulaklara.
    #3541618 (bu cocuk okumaz, 15.06.2008 18:40)

© 2008 - uludağ sözlük

karizmatik msn nickleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karizmatik msn nickleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karizmatik msn nickleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» galatasaray in ambleminin cakma oldugu iddiasi » it s too late » jet » karti bankamatige kaptirmak » kuzgun » sevgilinin hasta olmasi » fake you » yahudinin tahta kilici » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » ilk ucus » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » turkiyede ziraat muhendisi olmak » kuru mahmut efendi kahvecisi » vesselam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akp biyigi » carriye roxalina » otuz kupona alinmadi bu vatan » sol frame » avrupa birliginin sozlugu okumasi » gogus killarini yolmak » basliklari alt alta okumak » green street hooligans » bir de sen gitme » ukrayna » mac bitti hala gol yiyoruz » ask sarsar » kurtlar vadisi izlemeyen erkek » sevistigi evde esyasini unutan erkek » turkiye de internet sozluk kulturu