karizma yerlerde 

kapat
  1. sahip olunan çekicilik, hava anlamına gelen karizmanın kaybolması, yok olması, ayaklar altına alınıp çiğnenmesi durumu.
    #222199 (asiti kaçmış kola, 08.05.2006 19:34)
  2. clasura arkadasımızın dediği gibi kişinin kızları keserken ayagı kayıp dusmesi halinde söylebilebilecek 2 sözcükcük.
    #222242 (pajalustı, 08.05.2006 19:51)
  3. kumsalda kestiğin kızın yanından elinde dolma tenceresiyle geçiyosan bu karizmanın yere düşmesidir hatta yerin dibine geçmesidir. (bkz: ben bunu yaşadım)
    #222244 (monolith, 08.05.2006 19:52 ~ 19:53)
  4. bombaci mulayim'in ayi abbas'ın önünde limon yiyerek onu yerlerde süründürmesi sonucu , ayi abbas'ın düştüğü durum.
    #222249 (aby, 08.05.2006 19:54)
  5. disi populasyonunun maksimum seviyede oldugu bir ortamda futbol maci yaparken,kullanılan frikigin taca;ayakkabinin aglara gitmesi..cocugun hicbisey olmamis gibi ayakkabiyi almayarak oynamaya devam etmesi *
    #222259 (glosoli, 08.05.2006 19:59)
  6. erkeğin elinde gül taşıması...bazı kızlara ğöre karizma sıfıra iniyormuş. (bkz: bi siktir git)
    #222273 (yoga yapan mistiq kedi, 08.05.2006 20:02)
  7. (bkz: karizmayı resetlemek)*
    #579817 (dilruba, 26.08.2006 21:11)

© 2008 - uludağ sözlük

karizma yerlerde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karizma yerlerde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karizma yerlerde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeniceri » janos eckmann » siz de mi seriatcisiniz be » yerel radyo reklamlari » hatun gelince caldir » dunya evi » ve tanri kadini yaratti » genel menajer degil gonul menajeriyim » kravat baglamak » ekim 2008 ankara ulasim zammi » galatasaray amblemi » eren keskin » 17 asker sehit olurken halay ceken milletvekili » fuck buddy » bir kadinin en masum oldugu an » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » huzun » devil in her heart » genelkurmay baskanligi » kiyamet gunu gazete mansetleri » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » gozume toz kacti » evli bir erkekle yatmak » asker kocasi olmak » ne dedi ne dedi » tetikci » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » kahpe bizans in yigit guzeli » cok guzel hareketler bunlar esprileri » dogum gununun sadece bankalarca hatirlanmasi » evli bir kadinla yatmak