karizma yapmak icin kitap tasimak 

kapat
  1. özellikle populer kitap olduğu zaman iğrenç olan klasik eser olduğunda ise fazlasıyla sırıtan durumdur. kişinin kitap kurdu olmadığını belli eder.

-efendim, çok güzeldir cilgin turkler.
    +öyle arkadaşım. bir genç kızın başından geçenleri anlatıyor.
    -koşun ahali. yaş odun getirin gelirken. ulan ben seninnnnn.
    #1243667 (sid, 01.02.2007 19:21)
  2. (bkz: karizma yapmak icin gitar çalmak)
    (bkz: karizma yapmak için gitar taşımak) *
    #2970203 (deathbiscuit, 08.02.2008 09:42)

© 2008 - uludağ sözlük

karizma yapmak icin kitap tasimak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karizma yapmak icin kitap tasimak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karizma yapmak icin kitap tasimak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erkek delisi » seyahatte ac oldugu halde ikrami reddeden insan » asansorde bir basina yapilanlar » ask sarsar » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » erik gerets » serva dinu » glam metal » sac oynama aliskanligi » x dogumlu olmak » marrone » samuel beckett » firindan yeni cikmis pogaca » ask kahreder » alone with everybody » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » re re re ra ra ra galatasaray » sozlukteki yobazlar » ergenekon » chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali » alim icin din yoktur » galatasaray bayragi » insanlardaki yapmacik ask meraki » mustafa denizli » yaran msn diyaloglari » jiriskop » vstol » sevgili deyince yazarlarin yumusamasi » sozlugu yonja com a cevirmek » ogretmen bakanligi » yasamsal tespitler