karistirmayin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sallayin fakat karistirmayin
  2. ben yokum beni karistirmayin

© 2008 - uludağ sözlük

karistirmayin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karistirmayin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karistirmayin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» o klorobenzalmalononitril » baydin gayri » osman mumtaz rakmetil » vural celik » bulent ecevit » yabanci dilde egitim » gece kusu » burak aydos » jolly joker pub xl » cagatay » internette kendini teshir etmek icin yasamak » girdinin yarattigi etki » 2 puan birakmak » emre belozoglu » ofsayti anlamayan kadin modeli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozluk yazarinin bilgisayar masasinda bulunanlar » zengin insanlarin duyarsiz olusu » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » dhl » besiktas » evlenirken bakire bayan aramak » tanimadigi birine yalan soyleyen utanmaz kiz » 2117141311151114 221563621114116 1223125691215 » ver gazi » diogo » surdin » teoman » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » kendini feda etmek » you re a lady