karistiriyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kari kiz
  2. kari yok mu kari
  3. kari
  4. kenef kari
  5. kari sevmek
  6. ben kari istiyrem
  7. ben kari istirem
  8. kari istiyorum
  9. nisan kari
  10. kari kiz muhabbeti

© 2008 - uludağ sözlük

karistiriyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. karistiriyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karistiriyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amd opteron 2346 he » iz birakanlar unutulmaz » fasulyeden » nuh nebi den kalma » tespit yapti bal kabagi » arabanin arkasina teneke baglamak » ruya » orijinal cin mali » mantiksiz cagrisimlar » nvidia geforce fx 5200 ile crysis oynamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci