karisik pizza 

kapat
  1. yönetmenliğini umur turagay ın yaptığı ,başrolleri meltem cumbul,
    olgun simsek,cem ozerve ali surmelitarafından paylaşılan film..filmde ali sürmeli nin arz-ı endam edip diğer oyunculara oyunculuk dersi verdiği ve deyim yerindeyse döktürdüğü kısa sahne unutulmazdır,kanımca sinemamızda yeni bir tür denemesi olmasının dışında fazlaca da bir numarası yoktur
    #116742 (panapa, 16.03.2006 00:15)
  2. gecenin bu saatinde karnı fena halde acıkan yazarın hayallerini süsleyen gıda.
    #212202 (fth, 05.05.2006 00:19)
  3. meltem cumbulun müthiş rol kestiği 2 filmden birisidir. diğeri için (bkz: gönül yarası) filmin sonunda meltem cumbul arabada ağlarken sahneye müthiş yakışan müzik (bkz: maksat muhabbet olsun) beni benden almaktadır
    #212216 (armi, 05.05.2006 00:24)
  4. meltem cumbul'un küfretme konusundaki yeteneğini görmemize neden olan film.
    #483588 (chilavert, 01.08.2006 10:33)
  5. dört mevsimden sonraki en leziz,en şahane pizza türü.
    #590568 (lilith, 30.08.2006 10:06)
  6. Film, mafyavari ilişkiler, kan revan cinayetler ve tüm bunlara tesadüfen tanık olan pizzacının etrafında gelişmektedir.
    #737116 (adini unutan adam, 14.10.2006 19:36 ~ 19:38)
  7. yanında bir litre kolayla asla hayır denemeyecek lezzet.
    #1150215 (kutupsal form, 14.01.2007 05:10)
  8. abdullah adlı karakter için tekrar tekrar izlenen filmdir. şu iki sahne vardır ki her daim beni benden alır:

--spoiler--
    - çok hoş, çok güzel... bakıyorum işler yolunda, her şeye rağmen eğlenmek için bol bol vakit bulabiliyorsunuz. herkesin dilinde, "bu iş, şahane iş." dedirtiyorsunuz. * telefon ediyorum; bana "rezervasyonunuz yoksa bir tek masa bile bulmak mümkün değil." diyorlar, bana söylüyorlar bunu.
    + estağfurullah, baba; burası senin, biz senin adına yapıyoruz.
    - harika yemekler yapıyorsunuz, herkes milyonlarca lira veriyor bu yemeklere. * elbette kazandığınızı yemeniz, harcamanız hakkınız. dejenere partiler veriyorsunuz.
    * baba, gelecek hafta da bir çay partisi var. sen de gelmek istemez misin?
    = pastayı da ben yaparım, çilekli pastaya celal bayılır.
    + ya baba, biliyorsun: yani biz risk içindeyiz, böyle canımızı ortaya koyuyoruz, kelle koltukta yapıyoruz bu işi. hep bizden gidiyor, felekten bir gece çalalım dedik.
    - elbette yapacaksınız; bir dahaki partiye büyüklerinizi de davet etmeyi unutmazsınız, ben de teyzemi getiririm.
    --spoiler--

--spoiler--
    - hâlâ öğrenemediniz: adam vurmak, kırmak, soymak... bunlar kolay şeyler. zor olan: güven, sadakat, vefa. oysa siz business adına para; iktidar, güç adına da ihaneti seçtiniz. ama unutmayın ihanetin sonu gelmez. kelek atmaya başladın mı herkesi teker teker sırtından bıçaklaman gerekir. sonunda da sıra sana gelir. bazı değerlere uymazsan dünyada yerin olmaz, iş yapamazsın. kurallara uyacaksın, bana saygılı olacaksın. çünkü kural, benim. her şeye ben karar veririm. sen kimsin ulan, celal kim! benim bu işten çekilmemi istiyorsunuz, evimi basıp adamlarımı vurup beni ekmeye çalışıyorsunuz. eğer şimdi beni vurmazsan seni soğutup köpeklerime yem yaparım. mikrop!
    * vopvop, vopvop... mikrop, ha? doğru, mikrop. *
    - ah!
    * celal bey, gelemediler ama bana vekalet bıraktılar. *
    --spoiler--

unutmadan, filmin müziklerini omer ahunbay yapmıştır.

(bkz: maksat muhabbet olsun)
    #1811741 (hunlu, 23.06.2007 19:47)
  9. pizzacının ecel terleri döktüğü, aynı stresi izleyene de hissettiren başarılı bir film.

--spoiler--
    kaçmaya çalışırken karşı apartmandaki çocuğa güvenip pencereden çıkıp yan tarafa doğru ilerler fakat yangın merdiveni falan bulamaz... çocuk gülmeye başlar, fotograf makinasını çıkarıp adamın halini kareye alır.

kadın pizza ısmarlayıp pizzacıyı rehin almıştır. sevgilisine olanları çok farklı şekilde anlatır. pizzacının ağzı bağlıdır.
    --spoiler--

filmde eksik gördüğüm tek şey spoiler içindeki gibi bir kurgusal anlatım*. öte yandan izleyeli çok oldu fazla hatırlamıyorum.
    *
    hikaye daha da uzatılıp, kurgu yönetim her şey bir daha gözden geçirilip bir remake çekilse; en iyi oyuncular da gelse eski kadronun yerini alamaz, bu sefer eksik olan bu oyuncular olurdu *.
    #2230460 (fatality of fantasy, 30.08.2007 18:45)
  10. hiçbir yere koyamadığım bir film. yani bu film ya çok iyi ya çok kötü karar veremiyorum.

meltem cumbulun oynadığı filmler iyidir ve güzeldir. türk sinemasına kazandırılan yapıtlardır. bunu düşününce iyi demek geliyor ancak filmin kopuklukları ve saçmalaması akla gelince de kötü demek.
    #2232181 (viva la fidel, 30.08.2007 23:17)

© 2008 - uludağ sözlük

karisik pizza başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karisik pizza ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karisik pizza nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » pazar sabahi sozluge darbe yapilacak » gstv org » psikolojik olarak tatmin olmayan erkek » undesilyon » golf um geldi sonra » her ilde bulunan ortak yer isimleri » devrimci genclik koprusu » profil takipcisi » gemport » sessiz kaliyorum cunku » endo » dort x dort » calismamak » turk silahli kuvvetlerini yipratmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkegi yatakta rencide etmek » para getirene sorgu sual yok » kerem tuzun » daniel gonzalez guiza » where is the target » sensiz yapamam » kibris baris harekati » kemal unakitan » turbanlilarin oral seksi istememesi » raziye » sozlukte vatani kurtarmak » akp merkez binasindan dunyaya bakan insan » i want to play a game » dinodream » ncity