karisik meyve suyu 

kapat
  1. içine biraz o meyve suyundan, biraz bu meyve suyundan katılarak elde edilmiş karışım. cappy'ninki pek bir makbuldur.
    #861929 (larker, 15.11.2006 12:33 ~ 12:34)
  2. elmasını, üzümünü çıkardık tutmadı, dur bide bunları karıştırıp sunalım diye düşünülüp piyasaya sürülen lezzetsiz sıvı içecek.
    #862170 (phnar, 15.11.2006 14:00)
  3. (bkz: cappy karışık)
    #865058 (trixx, 15.11.2006 23:57)

© 2008 - uludağ sözlük

karisik meyve suyu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karisik meyve suyu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karisik meyve suyu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» extended substance » kronik kuzu » ben hep kendime cikan bir yokustum » muhalif oldugu icin silik olan yazar » bilgi yonetimi » vicdan » simdi onlar dusunsun » sekura » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » kitap yazdigi icin hapse atilan insan » adnan senses » fugitive pieces » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » rosetta tharpe » cooler than jesus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » samuel beckett » ask » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » irriducibili » sesleri gormek » norton ghost » sevcan orhan » kuresellesirken top olmak » don kisot » 80 lerde cocuk olmak » kim nerede » cikin sikin birbirinize » jack bauer vs polat alemdar » erkekleri kullanan kizlar » murad kucuk