karisik kaset doldurmak 

kapat
  1. bu işlemi radyodan yapardık eskiden. radyodan kayıt yaparken eğer teybiniz direkt radyo kaydı yapmıyorsa dışarıdaki sesler de kasedinizin bir parçası olurdu. acı bir deneyimle öğrenilmiştir...
    kuzenimkız sevdiği çocuğa dinletmek için kaset doldurmuştur. ailenin olmadığı uygun bir zamanda ev telefonuna sinsice yaklaşılmış ve şarkı (bkz: unutmamalı) sevgiliye dinletilmeye başlamıştır. şarkının tam ortasında
    -gizeeeem odanı toplaaa
    nidası kendini gösterdiğinde evde kimse olmadığından kalp krizi geçiren kuzenim olayı çözmüştür. ancak o sırada ne kuzenimde gülmekten hayır kalmıştır ne karşıdaki gençten.
    #1709532 (serenitytheone, 31.05.2007 20:32)
  2. yapmayan pek az kişi vardır heralde:) hatta kasede çektiğiniz şarkıların sırasına,yarım yamalak da olsa,arada radyo reklamları da olsa öyle alışırsınız ki, o şarkıyı başka bir yerde dinleyince hemen arkasından beklediğiniz şarkı, reklamlar gelmeyince eksikliğini hissedersiniz:D uzun zaman sonra bu kasetleri tekrar tekrar dinlemek de güzel olur...
    #2595609 (mischa, 16.11.2007 00:34)
  3. Orhan gencebay kasetlerinin üzerine metallica çekmek.
    #2595615 (KUROCK, 16.11.2007 00:36)
  4. dijital düzenin gelmesiyle mazi olmuş eylem.
    en son lisede yapmıştım. ilk giriş şarkısı da kumralım'dı. zamanın tüm slowları vardı. çok severek dinlerdim. kaset hala durur. kasetçalar da. hatta o aptal platonik aşkın büyüğüne de denk gelmedim. ama ve lakin karışık kaset dinlemiyorum artık.
    #2595623 (blonde mermaid, 16.11.2007 00:38)
  5. (bkz: nerde o eski bayramlar)
    #2595630 (kaytanbiyikliprens, 16.11.2007 00:39)
  6. (bkz: anonslu asker kaseti)
    #2595640 (rakıbalık, 16.11.2007 00:42)
  7. doksanlı yılların vazgeçilmezi olarak nitelendirebileceğimiz,özellikle slow parçalardan oluşan ,parca aralarında dj seslerininde ortak oldugu gençlik yıllarımızın unutulmaz şahaserleri.
    #2595722 (turnosol, 16.11.2007 01:08)
  8. mp3lerin olmadığı zamanlarda büyük uğraşlar * *sonucu yapılan eylemdir. sonra sevdiğin şarkıları arka arkaya dinlemek ayrı bir zevktir. ama artık alternatif olarak mp3ler çıkmıştır.
    #2595994 (bir bardak demli cay, 16.11.2007 04:48)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

karisik kaset doldurmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karisik kaset doldurmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karisik kaset doldurmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about karisik kaset doldurmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.