karinin ustune ceket atsak hamile kaliyo 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. karinin hamile oldugunu baskasindan duymak
  2. ceket atsan hamile kalan kadinlar
  3. kot pantolon ustune giyilen kot ceket uyumsuzlugu
  4. su golu atsak o kadar rahatlayacagiz ki
  5. ne yapsak da basbakana camur atsak mantigi
  6. denize atsak batmazsin cunku tipin kayik
  7. karinin donusu
  8. ciplak bir karinin gucu
  9. karinin yemek yapmayi bilmemesi
  10. canavara bak karinin amini kesmis

© 2008 - uludağ sözlük

karinin ustune ceket atsak hamile kaliyo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karinin ustune ceket atsak hamile kaliyo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karinin ustune ceket atsak hamile kaliyo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » karamboldedans » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » sarma sigara » 100promil » seri eksi oy veren ibne » ask kahreder » guney kore » leonce ile lena » fifa 09 daki genc yetenekler » yeter artik vurmayin adam oldu » it won t be long » turk bankalarinin guvenilirliginin artmasi » molla kaabiz » taylan sigirci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gimenez » yunanca » shaquille o neal » sozlugu karistirmak istemek » moderator bizim siparis nerde kaldi » italiano » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » jean amerika nin salvaridir » sana suresiz izin veriyorum » hasan mezarci » iu rektorlugunun ogrencilere ceza vermesi » cambridge city fc » jan devrim » kucuk istanbul » teror olayinda mesaj aramak