karinca duasi 

kapat
  1. -karıncaların bereket getirdiğine inanılarak ortaya çıkmış, bir yere bolluk bereket getirmesi için asılan dua.
    -cuma günleri ev ev dolaşılarak ya da cami önlerinde satılan dua.
    -çok karışık, içiçe geçmiş bir şekilde yazı yazmak.
    #259053 (asiti kaçmış kola, 18.05.2006 21:59)
  2. Dükkanlarda bir muska içinde bulundurulan duadır.inanışa göre dükkanında karınca duası olan esnafa müşteriler karınca gibi üşüşecektir.
    #550475 (elquesoe, 17.08.2006 16:31)

© 2008 - uludağ sözlük

karinca duasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. karinca duasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karinca duasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uusers chat » aksa » dis fircasina sabun surmek » saipsiz » el pipisiyle gerdege girmek » be my guest » hamed hadadi » uludag sozluk benim sevgilim » zenginin tesellisi » isyerinde findik fistik yemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games