karina 

kapat
  1. gemi omurgasi.gemi teknesinin su icinde kalan bolumu.
    #150671 (Hexagram, 05.04.2006 00:59)
  2. nefes borusunun, sağ ve sol akciğerlere girmeden önce ikiye ayrıldığı kısıma verilen ad.
    #330018 (worldlike, 08.06.2006 22:49)
  3. izmitte fuarda bir club adı, özellikle bahçesi kullanıldığı zaman daha güzel bir ortam oluşturuyor
    #330026 (city walk, 08.06.2006 22:51 ~ 22:52)
  4. bir zamanlar, izmir'in en iyilerinden olan diskodur. kordon'a akma nedeniydi. izmir'in çok şeyi gibi o da yok edildi.
    #2925558 (tepesersemi, 31.01.2008 14:59 ~ 19:06)
  5. alman menşeili bir çikolata markası. genelde 200 gramlık paketler halinde genelde kipa marketlerinde bulunur. bütün fındıklı bitter çikolatası, cikolata bagimliliginı kat kat arttırır. bitter olarak bademli ve fıstıklısıda mevcuttur.
    #3415337 (dusunenadam, 19.05.2008 00:18)

© 2008 - uludağ sözlük

karina başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» shrek corum versiyonu » peygamber sabri gerektiren meslekler » ulugay sozluk » what the fuck is that » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » rahmetli ozal i unutamamak » sabetayist » mustafa uslu » habu diyar » nihat dogan dan aforizmalar » tropic thunder » dis macununu surekli ortasindan sikan ev arkadasi » los lunes al sol » osman pamukoglu » bluevelve » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tren yapan mahallenin son istasyona varmasi » kabul ediyorum carlos benden iyi » fugitive pieces » full metal jacket » sevgili ile zillere basip kacmak » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » ataturk cagdasliktir » sekura » milli gurur milli forma » bana bir koca lazim o da bu gece lazim » kizim olmadan asla » kadini seksi gosteren unsurlar » ask sarsar » hicbir 14 subat a sevgiliyle girememek » uludag sozluk yazarligi yemini