karin bana yemek yap 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozluk bana yemek yap lan allahsiz
  2. sozluk bana yemek bul lan allahsiz
  3. arkadasa evdeyim gel bana yemek yap demek
  4. karin
  5. portakalli ordek yemek varken simit yemek
  6. eve yemek aramaya gelen kediyi kesip yemek
  7. oruc tutan kisinin karsisinda yemek yemek
  8. oruclu olmayip iftar cadirinda yemek yemek
  9. yurt disina cikip mcdonald s da yemek yemek
  10. mukaddes karin

© 2008 - uludağ sözlük

karin bana yemek yap başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karin bana yemek yap ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karin bana yemek yap nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hic tatil yapmadan calismak » sari saclarindan sen suclusun » turkiye bankamatik memurlari konfederasyonu » solitude » der meister » matematikten sogutan basliklar » disini fircalamayan cumhurbaskani olamaz » telaffuzda turgay seren ekolu » her degisiklikte taktik sablonu yeniden belirlemek » emo tayyip » kacis » y s p » dini hassasiyet tutuklamasi » fenerium maraton » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hicbir konusuna bakiniz vermeyen yazar » seek » sol mudahale » ben kimim » son ada » sivas » hannibal » halis talebeleriz onumuze geleni tekmeleriz » mehmet farac » rakimalboga » justin tv » karsindakini tanimadan yargilamak » hey bush alsana dus cok kotu kokuyon dayanamiyom » solcu » ayiya dayi demek