karim ve annem 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. benim annem guzel annem
  2. karim rashid
  3. karim ziani
  4. karim saidi
  5. karim nayernia
  6. bir karim x de cocugum var
  7. uc karim var size ne
  8. karim abdouf
  9. uc karim var fantezileri
  10. karim benzema

© 2008 - uludağ sözlük

karim ve annem başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. karim ve annem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karim ve annem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» curuba » bekaret » gece yolculugu » biz uc kisiydik » pkk liler sarja sarz dedi diye sarza sarj demek » metroseksuel erkegin pipisi » hurriyet gazetesi irkciligi » aybars lebib » 95 » hancock a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games