karilar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. karilar hamami
  2. karilar kogusu
  3. iyi kadinlar mel un karilar ve bir de hakikatler
  4. hamamda karilar nasil bayilir
  5. kosun limana karilar geldi
  6. kadin programlarindaki odenekli sirret karilar

© 2008 - uludağ sözlük

karilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» agiz yirtmak » sah ismail » tac » polat alemdar in herkesin hatirini sorucam bakisi » ask genclestirir » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » pihlamurlar yazip 3980 e gonderen suursuz sevgili » serva dinu » zit goruslere arti oy veren yazar » idrak edememe » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » ve insan muzigi yaratti » virginia gold » ido dan mesaj gelmesi » we rise » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » babanin kriz var demesi » tuva » agzini cart diye yirtarim » atm den makbuz isteyen anarsist genc » dunya evi » bir joker olarak ergenekon » kibir » turkiye de biranin cok pahali olmasi » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » sacriter » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » re re re ra ra ra galatasaray » metroda cift kale mac yapmak » babanin sapkasini yere dusurmek