karikaturistlik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kari kiz
  2. kari yok mu kari
  3. kari
  4. kari milleti
  5. donem kari
  6. kenef kari
  7. nisan kari
  8. benim kari
  9. kari kiz ayaklari
  10. at gibi kari

© 2008 - uludağ sözlük

karikaturistlik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karikaturistlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karikaturistlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mavi tur » gossip girl » nanik atak » turk silahli kuvvetleri » karin » akp biyigi » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » yillara gore kahvalti aliskanliklari » kimsenin birbiriyle konusmadigi isyeri » eski sevgililer gecidi olarak istiklal caddesi » yildirim demiroren » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » 3 telli bass gitar » star ana haber » syme » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istanbul un otopark sorunu » kominist » tersten yazmak » seviyeli bir sohbete ne dersin » lulu » cakma pilotmont » walter cronkite » makao » farkinda olmadan domuz eti yemek » subat » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » pkk nin silah birakip teslim olmasi » ask konusturur » age of mythology the titans