karikatur cizmek 

kapat
  1. zor bir hadisedir. yetenek ister ama illa yetenkli olmak da gerekmez. çok çalışarak da çok iyi bir karikatürist olunabilir. yıllarınızı verirsiniz. ama kişiden kişiye değişir. dergilerde çizmek istiyorsanız çok istikrarlı olmanız gerekir. çok sabırlı olmanız gerekir. karikatür çizen bir insanın tek istediği eğer amacı komik karikatürler yapmaksa, o karikatürün okunması ve beğenilmesidir. bir karikatürü çizmeniz saatlerce sürebilir ama okunması 2-3 saniyeyi bulur ve bakılıp geçilir. işte o 3 saniye de okuyucuyu yakalamanız gerekir. bu en zor kısmıdır. ancak karikatür çizen biri karikatüre küsemez bırakamaz. çünkü bu bambaşka bir hayat tarzı bir aşktır. eliniz alışmıştır artık çizmeden edemezsiniz.
    #3711239 (kobrullah, 24.07.2008 02:52)

© 2008 - uludağ sözlük

karikatur cizmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karikatur cizmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karikatur cizmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» entry ve nick uyumu » sozlukteki tek erkek yazar olmak » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » hasan kara » kugu golu canavari » pkk li buldun mu keseceksin » arabayi kadin gibi park etmek » osman pamukoglu » romeo » ev arkadasinin hastalanmasi » abdullah avci » hamso » sevistikten sonra soylenecek en aptalca sozler » howjsay com » hayatinda hic budur iste butonunu gormemis yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rat salad » usumek » 2008 butonu » rehberin arkasindan ayrilmayan yasli japon turist » bush un musluman olabilme ihtimali » ea games » unplugged in new york » en guzel ps2 oyunlari » happy go lucky » turk silahli kuvvetleri » fender gitarini 40 ytl ye satan insan » estel » kurtlerin sorun oldugunu zannetmek » ustura ya vurdurmak » karakol