karicioglan 

kapat
  1. suncacıkkenden beri tanıdığım, dördüncü nesil hoşgelmiş karıcı kişi.*
    #1951871 (haziran, 17.07.2007 12:21)
  2. şuncacıktan beri tanımasam da 1998'den beri en yakın dostum, karıcıoğlum, sözlüğümüze hoş gelmişsin. *
    #1957235 (eski yüz, 18.07.2007 01:03)

© 2008 - uludağ sözlük

karicioglan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karicioglan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karicioglan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir derdim var yasanmisliklari » antu com » iplikci nedim » sevket altug » internette kendini teshir etmek icin yasamak » baklava » pulemjot kalashnikova » burasi kasiyo msn versene » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » turkboard » nba 2k9 » ne mutlu anadoluluyum diyene » galatasarayli arkadasa sahip olmak » howjsay com » aktutun karakolu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » starbucks » rafet el roman » teknik gezi » adana tatlisi » zall hakkinda baslik acinca yavsaklasan yazar » galatasaray cafe crown » yeyismek » headbang » iade i ziyaret » ozgurluk ve dayanisma partisi » dalibor bagaric » yusuf simsek » ali sami yen cehennemi » italyan otuzbiri » bay