kari kiz pesinde kosturan maymun tip 

kapat
  1. kendine geleceğe yönelik bir ideal belirlemiş ve bu idealin "ne kadar çok ortam o kadar karı* bir o kadar da tatmin" çerçevesinde gelişmesine müsade etmiş kişidir. arkadaş çevresinde "karı kız" lar ile ilgili hikayeleri ile sevilip sayıldığını düşünerek, bu amaç doğrultusunda her türlü aracı mübah belleyen, hayvansal fonksiyonları bir hayli yüksek organizma.
    #618770 (steve, 09.09.2006 02:27)
  2. sözlük bana karı bul lan allahsız diyen uuser.
    #618771 (scarlet, 09.09.2006 02:28)
  3. (bkz: sözlük bana bisiklet bul lan allahsız koşamıyom)
    #618783 (balyancho, 09.09.2006 02:38)
  4. ve özellikle bu tiplerin kendilerini dünyanın en yakışıklı insanı olarak görmeleri olasıdır. bütün güzel kızların kendisinden çıkma teklifi beklediğini düşünürler...
    #618787 (mirza, 09.09.2006 02:39)
  5. Bunlar her önüne gelene yazılan tiplerdir. Bakılabilir gibi olması yeterlidir kızın.
    #839324 (hendrix, 10.11.2006 10:10)
  6. başka bir versiyonu için (bkz: her kızdan msn isteyen kişi)
    #957851 (JusT ANotHeR StRanGeR, 06.12.2006 12:14)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kari kiz pesinde kosturan maymun tip başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kari kiz pesinde kosturan maymun tip ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kari kiz pesinde kosturan maymun tip nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kari kiz pesinde kosturan maymun tip. Copyrights of the articles are belong to their authors.