kargart 

1. istanbul Anadolu yakası Kadıköy’ün tek alternatif sanat merkezi. alpay erdem de 2 kez stand-up gösterisi yapmıştır.
    http://www.kargart.org/index.aspx
    #1655059 (alfred hickorkmaz, 17.05.2007 20:04)

© 2008 - uludağ sözlük

kargart başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kargart ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kargart nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izlandanin satiliga cikmasi » kizilmaske » ask vazgecer » dokunulmazliklar kalksin diyemeyen milletvekilleri » the usual suspects » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » fatihkul » berrak sudaki kirmizi balik » beziman » hazreti muhammed » kapini calan benim » kizarmis bayat ekmek » laf sokusturmak » yerli teknik direktorlerin yukselisi » ozgur tutsak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » sozluk yazarlarinin itiraflari » galatasaray universitesi » taramali yaz 3990 a gonder » joey jordison » bilgi yoksunlugundan kaynaklanan arguman » it won t be long » ernest hemingway » kopruyu gecene kadar ayiya yumruk atmak » arcadium » yeniceri » vicdan » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » yaran msn nickleri » istanbul arkeoloji muzesi