karga ucan kustan selam getiren kahraman 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ucan kustan medet ummak
  2. selam diyene aleykum selam diyen msn insani
  3. bir kustan hayati ogrenmek
  4. eldeki bir kus agactaki iki kustan iyidir
  5. eldeki bir kus daldaki iki kustan iyidir
  6. bir kustan kiraladigi beyinle yasanlar
  7. karga karga gak dedi
  8. karga
  9. karga bey
  10. karga bar

© 2008 - uludağ sözlük

karga ucan kustan selam getiren kahraman başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. karga ucan kustan selam getiren kahraman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karga ucan kustan selam getiren kahraman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basligimtrak » selam ben allah » sear me 3 » hangi liberal solcu aci cekmis » jefferson keane » vilisipidist » general motors » kurkcu han » maoculuk » tarasconlu tatarin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci