karga bokunu yemeden 

kapat
  1. sabahın köründe gerçekleşen ve benim bu sabah bizzat yaşadığım duruma cuk oturan bir tanımlama.
    (jikase, 13.02.2006 12:03)
  2. karga leş yer. bu terimde belki onu betimlemek için kullanılmış olabilir.fekat yediğiniz tavuk 6 ay evvel kesilmiş ise sizin yediğiniz nedir?hadi bakalım.yediğiniz çikolatalar bu karamelli filan olanlar eski bayat çikolataların e bilmem ne ile tekrar harmanlanmışı değil mi?eee cevap???
    ekleme:tehdit yok kardeşim
    (karga, 24.02.2006 17:07 ~ 17:14)
  3. sabahın çok çok erken saatlerini anlatmak için kullanılan deyim.
    (mahoni, 24.02.2006 18:11)
  4. sabahın daha çok erken olduğunu ve henüz kargaların bile 'kahvaltı' yapmadığını betimleyen hede hödö...
    (speechbubble, 24.02.2006 18:19)
  5. "daha güneş doğmadan" demek için kullanılan argosal deyim.
    (benden yazar olmaz, 14.07.2006 03:05)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mor ve otesi » yemegin ustune ketcapla isminin bas harfini yazmak » national treasure 2 » deylemi » jens johansson » iyi bir ulkucunun 24 saati » spawn » kendine yeni sevgili bulan eski sevgili » the sahara storm » catak in tarihi eserleri » winamp » 100 ytl ile yapilabilecekler » 1408 » bulent bezduz » almanlar in zekasi 60 bilemedin 65 ile sinirlidir » suzuki swift » bicaklar kitabevi » karalti » cukurca nin tarihi eserleri » oh bebek » sweeney todd the demon barber of fleet street » nilufer dendiginde akla lufer gelmesi » hair » sistit » takoz recep » wireless » parastin » vurulup dusmussun » kedine iyi davran a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa