kare dusunceli insan 

kapat
  1. yuvarlak düşünceli insanlara boyun eğmeyen, düşünen, sorgulayan, özgürlükten yana insan.
    http://www.bizimcity.tv/bizimcity_web/kare.htm
    #1980000 (nakreb, 21.07.2007 18:12)
  2. salih memecan'ın 1974'te güzel sanatlar matbaasında basılan ilk kitabnın adı.
    #1980011 (dabaddah, 21.07.2007 18:14)
  3. (bkz: kare karpuz)
    #1980653 (cheja, 21.07.2007 20:24)

© 2008 - uludağ sözlük

kare dusunceli insan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kare dusunceli insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kare dusunceli insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1 ayda 30 kilo veren kadin » 1 ytl ye tavuk doner arti ayran alan zihniyet » tersten okunusun tersten okunusu » kelimelerin yetersiz kaldigi anlar » kestane mavisi » hakkinizda cok sey duydum » die hippie die » isminden dolayi yakisikli olan erkekler » inxtc tv » turkiye de dankek olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games