kardiyojenik sok 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hastir kard

© 2008 - uludağ sözlük

kardiyojenik sok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kardiyojenik sok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kardiyojenik sok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» enis faik arcan » horozu cok olan koy » sozlugu yonja com a cevirmek » silence is golden » bez bebek » herzwerk ii » istanbul universitesi avcilar kampusu » kurtce turkiye de hic yasaklanmadi diyebilmek » mustafa kemal ataturk » la kayyume illahu » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » cuma aksami » esekcilik » yazarlarin aslinda demek istedikleri » pro lisans » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask birlestirir » kar yagarken dinlenecek sarkilar » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » televole moderasyon » kronik kuzu » hayat memat meseleleri » kazanan baris olacaksa pkk nin amina koyayim » olmus mu » iyi geceler sozluk ben yatiyorum » ask aldatir » internet gazetesi » mustafa denizli