kardessiz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hastir kard

© 2008 - uludağ sözlük

kardessiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kardessiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kardessiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zekeriya oz » siyah beyaz olum yasam » mavi seker » masumiyet » ahmet yildiz olmedi » ben hep kendime cikan bir yokustum » zall in var misin yok musun yarismasina katilmasi » gordugum ruya » signal » altaik dil ailesi » bluevelve » telkin etmek » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » sigara ziyan olmasin diye ust uste 8 firt cekmek » bir gun biri saplayacak ama dur bakalim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pkk kamplari bizim icin bbg evi » ask » mircea lucescu nun tekrardan besiktas a gelmesi » rising sun over europe » pasta hut » sozluk hayattir » galatasaray a arka libero adaylari » katy perry » kara gozlum » the golden notebook » siklopentanoperhidrofenantren » degisik yasam felsefeleri » ea games » prison sex » yazarlarin yoneticilere yag cekmesi