kardeslik turkusu 

kapat
  1. kendisini barisa ve insanliga adamis mahsun kirmizigul adli filozofun en meshur mersiyesi.
    (bkz: hepimiz kardesiz)
    (laz pacino, 07.03.2006 19:11)
  2. mahsun kirmizigulün zorlama eseri,rant çabası.
    (veritaserum, 19.05.2006 02:52)
  3. insanı insandan soğutandır, dağlar oy oyy oyyydur.
    (sally, 19.05.2006 02:55)
  4. hepmiz kardeşiz bu öfke ne diye şeklinde sözlere sahip olmasına rağmen salt öfke sebebi şarkıdır,gırtlak nağmesi kıldır
    (pafküf, 22.05.2006 17:11)
  5. adamın kardeş olası gelse, sırf mahsun'un yüzünden daha beter düşman olur... diye düşündüren ajitasyon şarkısı!
    (zarth vader, 20.08.2007 19:44)
  6. kucuk onur yorumu da bulunan parça.
    (spaltula, 20.08.2007 19:50)
  7. sözlerini eksik kalmış onu da ben tamamlayayım.

Hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye
    Yaşamak dururken bu kavga ne diye
    Dağlar oy oy yollar oy oy
    Kardeş oy oy
    Bir kardeş kardeşi vuruyor ne diye
    Bir ana ağlıyor evladım nerede
    Kardeş oy oy
    Susmuyor silahlar feryat var gecede
    Dinsin bu gözyaşı bitsin bu işkence
    Kardeş oy
    (dalton ana, 17.10.2007 15:46)
  8. seneler evvel prestij müzik ailesi best of prestij diye bir albüm çıkarmıştı. grup vitamin'inden suavi'sine kadar 20-30 adam düet yapmıştı. çok abuk da bir klip çekmişlerdi bu şarkıya.
    (aman heri, 13.11.2007 20:11)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» blu ray » 16 mayis 2008 sakaryaspor boluspor maci » bazen » kuran kurslari » nocioni » 10 yasinda universite ogrencisi olmak » kim kardashian » ucaktan dusen sahsin ruh hali » peskestepe » kapitalizmin besin kaynagi insanin hirsidir » mutlu olmak icin » iron man » genelev » deniz gezmis i tanimayan genclik » justine henin » kutsal degerlere hakaret » hasretim sarhos » snot » a priori » gunun sozu » izeltas » biten iliskiden geriye kalan silinmez izler » hic bu kadar guldugumu hatirlamiyorum » still got the blues » gokturk alfabesiyle kopya cekmek » csi » golgelerin gucu adina » sadik yalsizucanlar » yozgat anadolu lisesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa