kardeslerimden biri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. biri evli biri bekar kiyamet bundan kopar
  2. biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar
  3. iki nokta ust uste biri altta biri ustte
  4. biri gider biri gelir ayni bok
  5. basarili biri olmadan once degerli biri ol
  6. biri islak bok biri kuru bok
  7. biri gider biri gelir
  8. biri esikte biri besikte
  9. biri kocam biri kardesim
  10. biri bok biri kaka

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» starship » sozluk yazarlarinin gunluk uyku sureleri » eksi oy almayi iplemeyen yazar » bombabomba nin girisindeki ismail yk fotosu » cemalnur sargut » derya balta » yannick noah » sean penn » kelim kemerim inek sutu emerim kel diyenin anasini » besiktas cola turka » dertli dertli sicmak » filthy whore » yuruyen merdivende solda bekleyen tip » argumentum ad populum » yaman gezgin kayboldu » paranin satin alabildikleri » sekerpinar » awake » maddeyi esas almak » salvatore quasimodo » sobe » alkonost » saat kac espirisini ureten kisi teslim oldu » boyle kaderin » judas » 1847 » gece oturup gunduz uyumak » tezkereci » rehab a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa