kardesler 

kapat
  1. açacakları dükkana isim koymakta zorlanan iki ya da daha fazla kardeşe joker niteliğindeki kelime. kardeşler genelevi, kardeşler holding, süt kardeşler vs.
    #1447412 (arjen robben, 24.03.2007 11:06)
  2. yan taraftaki google reklamı ile pek uyuşan başlık.

--spoiler--
    Google Reklamları

Dadı mı Aradınız izmir'de

Endişelerinizi Yokediyoruz Dadılar Bakıcılar 0 232 278 11 01
    http://www.egeinsankaynaklari.com
    --spoiler--
    #1447418 (larker, 24.03.2007 11:08)
  3. john grisham ın hapisteki üç dolandırıcı eski yargıcın kurdukları tezgahı ve şantaj ağının bir skandala takılıp, başlarına bela almalarını anlattığı eşsiz romanı.
    #1621853 (zargana, 08.05.2007 18:58)

© 2008 - uludağ sözlük

kardesler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kardesler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kardesler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» darklove » mehmet ali kislali » sozluk bana is bul lan allahsiz » galapagoslu iguana » 2455 sayfalik iddianame okumak » komsunun cem yilmaz dvd si izledigini anlamak » kinayeye gel » savas ay » keskul » sinek ilaci puskurten aracin arkasindan kosan sinek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci