kardesler tantuni 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tantuni
  2. tantuni 1 ytl
  3. tatli tantuni
  4. tantuni tikabasa
  5. goksel tantuni
  6. tantuni tarikati
  7. berdan tantuni
  8. oz mersin tantuni
  9. mert tantuni
  10. kul kardesler

© 2008 - uludağ sözlük

kardesler tantuni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kardesler tantuni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kardesler tantuni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abwehr » kan zehirleyici gazlar » pgsg » su cicegi » phpbb3 » 7 ekim 2008 gaziosmanpasa da patlama » g noktasi » cuk kadar » selcuk » lgbtt » kendi hayatiniz icin beni suclayamazsiniz » gunther prien » 102 yasinda takvim icin ciplak poz veren kadin » kufretmek » mortgage » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukteki koylu dusmanligi » cecenistan da putin in sokak ismi olmasi » neden unlu oldugu anlasilamamis unlu » adini bildigi herkesi facebook una ekleyen insan » dunya » takimin icinden petrol cikaracak halimiz yok » headbang » cengiz candar » adam gibi adam ertugrul saglam » son bahar » gokdeniz karadeniz » on ayak » diogo » promotor » kadrolu protestocu