kardesin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kardesin ulan o senin kardesin
  2. kiz kardesin sucu ne
  3. kardesin mi var derdin var
  4. kiz kardesin evlenmesi
  5. iki kardesin evlenmesi
  6. kardesin duymaz
  7. kiz kardesin inek olmasi
  8. kardesin sunnet olmasi
  9. oss de kardesin ilk bine girmesi
  10. kardesin agzina tukurmek

© 2008 - uludağ sözlük

kardesin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kardesin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kardesin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» marketten eli bos cikarken yasanilan gerginlik » roberto carlos un posteri » hooligan » ben foster » nobetci erdem » kirli yesil kazak » sigarayi birakmak » nokta » komsularla toplanmak » imdb puani a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci