kardesin sunnet olmasi 

kapat
  1. insana en az bir hafta eğlence çıkaran olay. erkek karde$in sünnet olması.

-olm bak ağlamayacaksın dimi ?
    -ağlamıcam abi.
    -heh, iğne vurulurken de öyle bağırma hiç.
    -heau?
    -ne? yok be fazla acıtmıyo ama ikinci iğne fena yakıyo.
    - neyy? kaç taneki? abi?
    -ya$ın kadar vurucaklar olm i$te.
    -mnsykm.
    #1967400 (nonserviam, 19.07.2007 16:44)
  2. zaman zaman ezıyete donusucek olan hadıse.
    (bkz: eve masallaha gelen mısafırler)
    (bkz: korkma olum bak abınde kestırdı)
    #1967425 (enginar, 19.07.2007 16:48)
  3. + dettileerr! böhühüh anne dettiler* yaa!
    - oğlum erkek adam ağlar mı hiç? sus bakiyim. bişi olmaz. hem acıtmadı di mi sünnetçi amcan?
    + böhühü acımadı!
    - niye ağlıyosun o zaman? bak herkes seni izliyor! erkek gibi dur bakiim biraz.
    + tamaam!
    * çok mu acımış benim oğlumun canı? (patavatsız baba da geldi)
    + böhühühüh baba niye dettiler ki yaa!
    - yeni susturmuştum çocuğu neşet. vallahi bravo, nasıl başarıyosun bunu bilmiyorum!
    * ne dedim ya ben şimdi? sünnet bu, acır biraz illa ki!
    + böhühüh acıdııı! (pek nazlı oluyor bu sünnet çocukları)

...

kendim küçük yaşlarda olduğum için pek hatırlamam sünnet olmanın acı yanlarını. şanslıyım o açıdan.. ama kardeşimde gayet iyi gözlemledim durumun vehametini. çok zormuş lan meğer.. sünnet kısmını geçiyorum işin, hastahanede felam yapılıyor o çünkü. çok acıyabileceğini de sanmıyorum açıkçası. gerçi bizim ufaklığın çığlıklarına ve doktora satırla kesiyormuş muamelesi yapmasına bakarsak, acıyor da olabilir. emin değilim..

işin asıl kötü tarafı; sünnet düğünü. abouuvv ne illet bir şey arkadaş o öyle. mahallenin ve bilimum akrabanın kızı geliyor. gözleri de sende üstelik.. ki boyu kadar gömlek giymiş, pantolonu olmayan ve boynundan beline kadar kuşak sarılı olan birine herkes bakar tabii ama o kalabalıkta bu haldeki tek kişi sen olunca rahatsızlık verir illa ki.

daha önceden sünnet olmuş yaşıtların ya da henüz sünnet olmamış tuzu kuruların erkeksi tavırlarını saymıyorum hiç. gelip sakinleştirmeye çalışmalar, kendi tecrübelerini anlatmalar felam gırla gidiyor çünkü.. velet sanki kendisi hiç zırlamamış gibi "olm normalde acımazdı ki! senin niye acıdı bilmiyorum!" diyor.

"acıdı mı ya?" diye soran kızlar, "ah canım benim erkek oldu artık!" diyen kadınlar, "aslanım benim adam oldu bu artık babası!" diyen adamlar.. hepsinden var. çeşit çeşit, boy boy..

velhasıl; kardeşin sünnet yaklaştıkça artan yalak tavırları ve soru sıklığıyla olsun, sünnet sonrasında beklediği şefkat ile olsun başka bi olay bu. güzel de cidden.. sünnet olanı izleyen için bu böyle tabii.
    #3833179 (jadeh, 18.08.2008 02:49)

© 2008 - uludağ sözlük

kardesin sunnet olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kardesin sunnet olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kardesin sunnet olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 07 ekim 2008 sozlukte kimsenin olmamasi » rock station » a gothic romance » avrupa nin yeni prensi » kara kara badem gozler » blog 27 » universitede hocalara verilmis ayarlar » katy perry » erkekler haftada birden fazla seks yapsin » maldonado nun gol atmasi » sen asksin » adam gibi adam ertugrul saglam » cum on feel the noize » konusmayi sokmek » children of women » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » siyah beyaz olum yasam » baklava » basliklari alt alta okumak » deli » askim sarkim » na bu kadar » adana tatlisi » arabanin on koltugunda fotograf cektirmemis erkek » araba killanan erkege oral seks yapmak » zekeriya oz » rudolf durkovic » anayasa mahkemesi nin turban yasasini iptal etmesi » gunun sozu » bush un musluman olabilme ihtimali » uzun asklarin kisa vedasi