kardes uuserler 

kapat
  1. sözlükte abi-kardeş, abla-kardeş, o da olmadı ikiz hatta üçüz kardeş olarak bulunan uuserler. yarali kopek ve psychoboy bu uuserlere örnek gösterilebilir.
    #1127822 (yarali kopek, 09.01.2007 10:50 ~ 10:55)

© 2008 - uludağ sözlük

kardes uuserler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kardes uuserler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kardes uuserler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asyut petroleum » nietzsche agladiginda » while the cold winter waiting » silikon yastik » it s too late » araba arkasi yazilari » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » celestial teapot » hayko cepkin » msn de sevgiliyi beklemek » iran » uludag sozluk gammazi » cizgi roman » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » taramali yaz 3990 a gonder » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » mahser i cumbus » asansorde bir basina yapilanlar » fatihkul » jet » cok zor uyanan insan » pro lisans » you really got a hold on me » bitlis te bes minare » genelkurmay baskanligi » olsa verirdim » tatilde calismak » ekim 2008 ankara ulasim zammi » insan klonlama » bush un karsisinda bacak bacak ustune atmak