kardes benim ceza ne zaman bitiyor 

kapat
  1. an itibariyle modları uyandırmak için toplumsal bir yaraya parmak basarak açtığım başlıktır... şöyle ki:

selmagezinir başka bir yazara hakaretsel atıf yaptığından
    -veya öyle düşünülegeldiğinden- bundan 4 gün evvel zall tarafından çaylak konumuna düşürülmüştür. buraya kadar herşey hemen hemen normaldir fakat zall özel mesajla yaptığı deklerasyonda 3 günlük bir ceza verildiğinden bahsetmiştir. atılan gün de tarafımdan yokmuş varsayılarak kabul edilmiştir ancak cezam an itibariyle 10 dakika uzamıştır. sonuç, moderasyon gecikmiştir. gecikmiş adalet te fazla birşey ifade etmez. yine de ben merakla bekliyorum.

ha niye başlık açıldı bu konu hakkında,özel mesaj atamıyorum.

bugün bana yarın sana ey okuyan yazar/mod dostum.

saygılar.
    #937222 (selmagezinir, 02.12.2006 00:17)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kardes benim ceza ne zaman bitiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kardes benim ceza ne zaman bitiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kardes benim ceza ne zaman bitiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kardes benim ceza ne zaman bitiyor. Copyrights of the articles are belong to their authors.