kardan adam olur senden adam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kardan adam olur senden adam olmaz
  2. kardan adam olur senden olmaz
  3. kardan bile adam olur senden olmaz
  4. kardan adam olur benden adam olmaz
  5. kardan adam olunmaz kardan adam dogulur
  6. adam olmaz dedin senden adam nedir dedim icimden
  7. bir kardan adam bir kardan adama ne demis
  8. esekler adam olur bu fener adam olmaz
  9. kardan adam
  10. kardan adam yapalim

© 2008 - uludağ sözlük

kardan adam olur senden adam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kardan adam olur senden adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kardan adam olur senden adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» en iyi arkadas » zaten anlamiyorumki » emre belozoglu » hasan kara » 3 puanli sistem » abdullah gul » chazsmyr dhuunyl » serkan balci » saipsiz in recep ivedik taklidi » nukleer fuzyon » cep telefonlarimizi sessize alalim » gokhan unal » orduevi » en erken bosalma rekoru » ali ersin kelleci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akasha » en gelismis dil » cecenistan da putin in sokak ismi olmasi » joyeux noel » frozsgy » pink floyd » dedo » at avrat braveheart » nedenicinasil » ankaragucluler saraba dustuler » starbucks » theodora » tasdelen karakol baskini » scarified » roberto carlos un fenerbahce den ayrilmasi