karayazilim 

kapat
  1. yesim salkim'ın söylediği güzel bir şarkı.
    #507645 (abuzittin zelzele, 07.08.2006 05:06)
  2. bana bilgisayar ile ilgili çağrışımlar yaptıran şarkı ismi.
    #507649 (hayrola_genc, 07.08.2006 05:13)
  3. güzeldir, eskidir, barlas erinç'in bestesidir.

gözlerim boş bakıyor
    gittiğin yola sanki
    bu seni son görüşüm unutmalıyım belki
    ama alıştım birtanem
    sensizlik şimdiden çok zor gibi
    kalırsan uzakta
    bir gün karanlıkta
    kimsesiz bir çocuk gibi sessiz

ah bir başka olur yine seni sevmesi
    karayazılım
    yüreğim buruk
    gözlerim yaşlı ama yine severim
    kara gecene güneş olurum
    yüreğim yaslı ama yine severim
    #3710342 (jikase, 23.07.2008 23:15)

© 2008 - uludağ sözlük

karayazilim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. karayazilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karayazilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» parayi bulan lidyali nin ilk sozleri » ivyy » beppe » her ermeniyi ermenistanli sanmak » gozleri deniz kokan yarim » 46 yil suren hamilelik » suleyman sayan » carl spitteler » richard dawkins » salep a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games