karateci kiz 

kapat
  1. filiz akın ve ediz hun un başrollerini paylaştığı yeşilçam filmidir.

--spoiler--

filiz akın' ın canlandırdığı karaktere tecavüz etmek için evlerine giren birkaç haydut kişi, filiz akın' ın babasını öldürüp o evden kaçarlar. filiz akın ise babasının intikamını almak ister fakat bunu nasıl yapacağını bilememektedir. o sırada ediz hun filme girer, öncelikle filiz akın' ın yanında kahya gibi işe başlar daha sonra filiz akın' a hem dövüş sanatları hemde silah kullanma inceliklerini öğretir. bu arada aralarında bir elektriklenme olmuştur bile. neyse ediz hun haydut kişiler tarafından öldürülünce* filiz akın bu sefer intikamını alacağına dair yemin eder ve polis olur. bu haydutları tek tek yakalayıp intikamını alır.

ayrıca, karateci kız filminde ilk defa ediz hun' u saçları taranmamış ve kirli sakal ile gördüm. önceden bu adamın neresi yakışıklı diyen ben şimdi kız olsaydım verirdim diyecek duruma gelmiştir. son olarak bülent kayabaş, mükemmel bir rol ile karşımızda. malum çetenin en psiko adamı ve belli bir süre bir kadına sahip olamazsa* duvarlara falan sürtünmeye başlıyor. o derece sapık bir karakteri canlandırıyor.

--spoiler--

filmin oyuncu kadrosu, her yeşilçam filminde olduğu gibi mükemmel oyunculardan kuruludur.
    #4072774 (coolgoose, 11.10.2008 02:37)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

karateci kiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karateci kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karateci kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about karateci kiz. Copyrights of the articles are belong to their authors.