karate kid 

kapat
  1. bir gencin bay miyagiden karate ögrenmesini anlatan film..
    bir zamanlar bagimlisi coktu..
    #329101 (süpürgesiz cadi, 08.06.2006 18:07)
  2. miagi 'nin memleketi olan japon adasına gittikleri filim serinin en iyisidir. miagi san 'ın ölüm döşeğinde yatan hocası birbirine düşman iki öğrencisini başucunda birlikte görünce sevincinden "bu bir rüyaysa beni hiç uyandırmayın, gerçekse uyumama izin vermeyin" demişti.. son sözleriydi sanırım rahmetlinin..
    #382250 (roy mustang, 28.06.2006 20:55)
  3. ertesi gün herkesin birbirine "cilala, parlat, cilala, parlat" figürleriyle antrenman yaptırdığı, okuldakilerin yarısının teneffüslerde kartal vuruşu şeklinde bir ayağını kaldırarak durmasına sebep olan film.
    #626893 (goksunv, 12.09.2006 00:18 ~ 08:28)
  4. (bkz: daniel san)
    #2448232 (Lucky Strike, 09.10.2007 15:43)

© 2008 - uludağ sözlük

karate kid başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. karate kid ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karate kid nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» liseli yazarlar » minibuste dikiz aynasindan kiz kesmek » muratli » sinirden gozu donen kisinin aniden sakinlesmesi » baslik acayim derken orta acmak » srebrenitsa katliami » sosyal yumurcak » ilk insanlarin maymundan geldigi gercegi » gorsellik » ingiliz harward universitesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci