karatas hani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oburu de gelmis hani bana hani bana demis
  2. karatas
  3. karatas hamami
  4. yelda karatas
  5. saban karatas
  6. murat karatas
  7. karatas lisesi
  8. a sukru karatas
  9. karatas sinagogu
  10. ugur karatas

© 2008 - uludağ sözlük

karatas hani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karatas hani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karatas hani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» requiem for a dream » driving miss daisy » renaudot odulu » metroda kitap okuyan artist » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » thomen stauch » atlas deneyi » tencereyi ocakta unutmak » google » hakan aysev » galatasaray bayragi » cumartesi tum gun calismak » irkci saman ile irkci musluman savaslari » kopruyu gecene kadar ayiya yumruk atmak » pes 2009 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gecegece » bir sifat olarak kazim » turkan soray » capa » bez bebekciler ve prenses perfinyacilarin farklari » gse » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » birinci nesil yazitlari » kuku bekcisi » 24 yasinda ergenlige girmek » yasamsal tespitler » sozlugu yonja com a cevirmek » bi josef k vardi ne oldu ona » cuneyt arkin vs polat alemdar » tanri