karantinali 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. karantinali despina

© 2008 - uludağ sözlük

karantinali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karantinali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karantinali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk muhendis ve mimar odalari birligi » vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim » joker da » tikla arkadas bul » hayat » yalnizligin farkina varmak » pizza hut » dedim » cnn » kareem said » maskeli balo » fortunate » voznesensky » ac gitsin » polisle catismak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir garip rap » yerli erotik dizi ismi onerileri » yaran facebook gruplari » ilk cinsel deneyimini fille yasayan fare » itu sozluk » google 2001 » nihan » ne mutlu humanistim diyene » yalanim varsa surdan suraya sevismek nasip olmasin » ibu sozluk » sozlukculerin blog adresleri » cemsbg » takimin icinden petrol cikaracak halimiz yok » yazarlarin aslinda demek istedikleri » selam ver