karanlikta 

/ 8
kapat
  1. (bkz: o biraz sıkarfeys)
    #2222211 (scarface, 29.08.2007 14:14)
  2. yakup ve duman grubunun bir kısmının modern bir rock havası yakalamış oldukları şarkıdır. ayrıca yakup'un ikinci albümü hakkında bize verdiği güzel fikirlerin hiç de yanlış olmadığı ortaya çıkmıştır.

bu şarkıdan sonra gelen albüm için
    (bkz: kaos)
    #2222239 (besik durtmesi, 29.08.2007 14:22)
  3. dinlenesi bir şarkı.
    hee ayrıca çok sevdiğim bir yazarımız. uzun zamandır görünmüyor ama...
    #2383787 (jagatai, 26.09.2007 16:48)
  4. sozluk moderasyonunun ne kadar duzgun calıstıgını bize anlatan yazar. kendisiyle gurur duyuyorum. artik aramizda degil. o sadece ataturk cuydu. yesil bayraga, ve sozluk yazarlarinin bolucu entry lerine karsiydi. ama olmadi. aramızdaki onca bolucu, kufurbaz insanlarin yaninda daha fazla yapamazdi zaten. hersey icin tesekur ederim. canim arkadasim.
    #2476491 (SimphizisPupis, 16.10.2007 13:54)
  5. şu günlerde kendi öyküsünün de yayınlandığı kitabı pazarlamakla mükellef eski yazar.

(bkz: ben ülkemi adeta pazarlamakla mükellefim)
    #2550539 (besik durtmesi, 03.11.2007 12:15)
  6. ayırt etmesi zor olsa da kendine ayrı bir yer edindiren, hele ki yanında anılarınız varken dinlediğinizde darmadağın eden ahmet kaya parçası.
    #3165470 (m ilginc olsun istedim, 20.03.2008 01:07)
  7. sonsuzluğa kadar yaşasak da dertlerin hiç bitmeyeceğini bize tekrardan hatırlatan şarkıdır. her gözyaşında biraz daha yorgun düştüğümüzü, geçmişten bir şeyleri vücudumuzdan attığımızı da bildirir adeta.

"kör oldum ben aydınlıkta
    kayboldum ben karanlıkta" kısmıyla, çok açık gerçekleri bile göremediğimizi, gittikçe körleştiğimizi, yavaş yavaş karanlığa doğru bir yolculuğa çıktığımızı ve orada kaybolduğumuzu anlattığından kendime yakın hissettiğim parçadır.
    #3721885 (bionic, 26.07.2008 01:27)
  8. basit gitar ve davul partisyonlarına rağmen insanı etkileyen müthiş şarkıdır. bunda vokallerin cuk diye oturmasının etkisi yadsınamaz tabii ki.
    #3912736 (frozsgy, 04.09.2008 00:57)
/ 8
© 2008 - uludağ sözlük

karanlikta başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. karanlikta ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karanlikta nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» paradise of lost birds » v yerine w kullanmak » su urunleri fakultesi » spermler arasindaki diyaloglar » asik » crespo vs guiza » afl » metallica » yaran okul muduru laflari » asus eee pc 1000 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games