karanlik tanrica 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. karanlik dunyanin karanlik sinesine dogan aydinlik
  2. uc tanrica
  3. tanrica
  4. pasakli tanrica
  5. yasasin tanrica
  6. karanlik cag
  7. bir karanlik
  8. karanlik web
  9. karanlik ev
  10. karanlik ask

© 2008 - uludağ sözlük

karanlik tanrica başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karanlik tanrica ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karanlik tanrica nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ask acisi ceken birine alinacak son hediye » deniz feneri dernegi davasi » makao » red alert 2 yuri s revenge » sex friend » yuck » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » kuantum sifreleme » feridun duzagac » gimenez » yerli teknik direktorlerin yukselisi » karinca » yaratiliscilik » yuzen balon » kavusamazsin orospu olur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye de cinsellik kavrami » 10 ekim 2008 ankara depremi » kolun trafik kazasinda kopmasi » harry kewell » tanri kaldiramayacagi tasi yaratabilir mi » l manyak » ceza » silikon yastik » sessiz konusunca karsindakinin de sessiz konusmasi » imkb » zehir » camii manzarali ogrenci evi » kuliste yarasini saran ve aglayan palyaco » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » istanbul evleri