karanlik dunyanin karanlik sinesine dogan aydinlik 

kapat
  1. ve hâlâ ellerinde çamur, ağızlarından köpükler çıkararak saldırıyorlar. "hayır!" diyorlar, "ben körsem kimse o nur ile aydınlanmamalı".

kibirleri yüzünden ne kadar komik ve acınası hallere düşüyorlar ya rabbim.
    #2432846 (paradigma, 05.10.2007 23:38)
  2. kimi zaman tek bir renk uğruna geri kalanlarından vazgeçmeyi göze aldıracak kadar göz alıcıdır.
    #2432858 (aura, 05.10.2007 23:40)
  3. (bkz: ramazan özel programı)
    #2432984 (endless, 06.10.2007 00:01)
  4. kainatın uğruna yaratıldığı aydınlıkdır. o aydınlıkla yolunu bulanlar kurtuluşa erer, ona gözlerini kapayanlar sahte dünya ışıklarıyla kaybolur.
    #2432992 (sidewinder, 06.10.2007 00:02)
  5. yine görebilene görünür.
    #2433116 (bir avuc sacma, 06.10.2007 00:25)

© 2008 - uludağ sözlük

karanlik dunyanin karanlik sinesine dogan aydinlik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karanlik dunyanin karanlik sinesine dogan aydinlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karanlik dunyanin karanlik sinesine dogan aydinlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bay » 31 sayisi soylendiginde gulen insanlar » ne haber liboslar keynesciler » bestas » kadin dedigin budur » ha ha » ben kendim ve yine ben » sac dokulmesi » en guzel ps2 oyunlari » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » vega » kaside i moderator » 0 533 748 32 54 » aramis » bulent ecevit » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lgbtt » yildiray ogur » concon sevgiliye muslum gurses kaseti hediye etmek » guc bela eli tutulan sevgilinin motor cikmasi » sallasor » istikamet saginiz dagilin mars mars » coco loco » sozluk yazarlarinin itiraflari » jose joaquin moreno verdu » ufo muzesi » a gothic romance » bal porsugu » benjcev » biricik suden » hrant dink