karamsarlik 

kapat
  1. sözlügün su an içinde bulundugu insanin gelecekten güzel seyler ummamasi anlami tasir.
    #34368 (DelikanlıMühendis, 24.01.2006 00:19)
  2. yaşlandıkça daha çok ortaya çıkar, belki de gerçekleri daha iyi görmeye başlamıştır insan.
    #34371 (hec, 24.01.2006 00:22)
  3. (bkz: pesimist)
    #218164 (Eqin, 07.05.2006 03:24)
  4. herkesin icinde mutlaka vardir fakat kimisi saklamaya belli etmemeye calisir sonucunda kendisini kandirir sadece.hani dunya bu haldeyken inkar etmeye calismak fazlasiyla komik. (bkz: pesimizm)
    #574735 (senikaybettim, 25.08.2006 02:19)
  5. çok güzel, çok zeki, hafif meşrep bir kız gibidir karamsarlık...

o kadar güzel ve zekidir ki sizi bir şekilde etkilemeyi başarır çoğu zaman. bazen size doğruyu gösteren kadim bir dost, bazen de sadece aklınızla oynayan cilveli bir kaltaktır...
    #2212905 (beyaz etli prens, 28.08.2007 01:14)

© 2008 - uludağ sözlük

karamsarlik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. karamsarlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karamsarlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kratostol » bir cocuk sevdim » uc buyukler frazier ali ve foreman » guluyorum oyleyse fethulla gulduren » maynard james keenan » hakan kadir balta » the impossible quiz » shadowkiss » turut sov » fatihkul a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci