karamellikek 

kapat
  1. belli ki sözlüğe yeni teşrif eden bir 4. nesil. hoşgelmiş...
    (ozz le grand, 25.08.2007 09:44)
  2. bar arkadaşım, kadim dostum, dert ortağım, muhabeetini sevdiğim, nesildaşım, kardeşim, okul arkadaşım, komşum, saymakla bitmez, anlatmakla yetmez, güzel insan.
    (laves, 26.08.2007 14:53)
  3. (bkz: kara melek)
    (karin, 02.10.2007 22:30)
  4. kramerlikek diye de okunabilen nickmiş. seinfeld çağrışımlarını bastırarak tekrar okumak sorunu çözmektedir. algıda seçicilik denen hadise bu olsa gerek.
    (double cross, 02.10.2007 22:32)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» aziz yildirim in fb baskanligina geri donmesi » alexandre dumas » o lisenin tuvaletinde fetus bulmuslar geyigi » erkeklerin garipsenen davranislari » delicay kalesi » nigde » ingiliz gorgusuzlugu » ankara universitesi bahar senligi 2008 » white » sozlukteki josh holloway sorunsali » click » haftanin en begenilen entrylerini kotulemek » elmali pasta » allah vermesin » kralice nin kosk yemegi yorumlari » yaran msn iletileri » tezgahin onunu kapatma kardesim » emzigi birakmasi icin emzigine biber surulen cocuk » ideefixe » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » muslima com » ms visual studio » brandon lee » tarassud » lead » hoca nasradin kavugu » la blue girl » nissan sunny » ege elektrik elektronik muhendisligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa